Navn: Liva Aarup
Skole: Frejlev Skole

Jeg vil kæmpe for, at børn får en bedre trivsel i skolen. For hvis ikke man trives godt i skolen, kan det være svært, at fokusere på skolearbejdet, og det kan også komme til at fylde meget i hverdagen.

Jeg vil også kæmpe for, at undervisningen bliver så god som muligt. Det kan være at koncentrere sig i skolen, hvis undervisningen bliver for kedelig. Det kan for eksempel være, at læreren bare står og plaprer løs i en hel time. Og hvis man synes, at undervisningen er kedeligt, får man som regel ikke lige så meget ud af den, som man ville gøre, hvis det nu var spændende. Så der kunne man jo for eksempel sætte nogle flere opgaver ind, eller lade eleverne snakke sammen, om det der lige blevet gennemgået, så man lige får en kort pause, hvor man alligevel får rapporteret, hvad der er sket i timen. Man kunne også bruge lidt humor, og måske bruge nogle af eleverne som eksempler, så de indgår mere i undervisningen.

Jeg vil også kæmpe for, at skolerne får nogle gode udendørs områder, hvor der er lidt at lave for alle aldre. For det er vigtigt, at alle har noget at lave, og at alle har noget at være sammen om.

Jeg vil kæmpe for at få en dag i skolen, hvor man lære om ligestilling. Det skal være en dag for alle der går i folkeskolen hvor man går i dybden med ligestilling. Jeg syntes, at det er vigtigt, at vi alle lære fra en ung alder, at vi alle er lige gode, og at vi alle har forskellige kompetencer.