Navn: Emma Nørgaard Bentsen
Klasse: 8. klasse
Skole: Mou skole

Mere konkret vil jeg i Ungebyrådet arbejde for bedre offentlig transport i udkants Danmark, at der sker mere for unge uden for storbyerne. Jeg vil også gerne sætte større fokus på, at unge har en stemme og har ret til at bruge den.

Jeg vil gerne være med i Aalborg Ungebyråd, fordi jeg personligt mener, at bare fordi man er ung, betyder det ikke, at man ikke har en mening, som er værd at høre. Jeg mener, at vi bor i et fantastisk land med nogle voksne mennesker, som rent faktisk gerne vil høre vores mening om tingene, og det skal vi udnytte. Vi skal være glade for, at der er nogen, som vil lytte til os, men vi skal samtidig ikke tage det for givet, for der følger et kæmpe ansvar med det at have en holdning til tingene. Det er et ansvar, som jeg personligt gerne vil være med til at tage på mig og være med til at gøre vores land bare en lille smule bedre.

Mere konkret vil jeg i Ungebyrådet arbejde for bedre offentlig transport i udkants Danmark, at der sker mere for unge uden for storbyerne. Jeg vil også gerne sætte større fokus på, at unge har en stemme og har ret til at bruge den. Jeg vil gerne være med til at tage hånd om de ting, som gør vores land så fantastisk. Jeg vil samtidigt gerne være med til at lave om på de ting, som desværre ikke fungere i Danmark.

Jeg tror på, at tingene bliver bedre, hvis der bare er nogen, som lægger mærke til det og kæmper for, at de bliver lavet om.