Navn: Ellen Lindberg Lassen
Klasse: 8. klasse
Skole: Skansevejens skole

I Ungebyrådet vil jeg sørge for, at man som ung bliver hørt. Det er nemlig vigtigt, at der er unge, der tør sige deres mening, når politikerne skal træffe beslutninger om fremtiden.

Mit navn er Ellen og jeg er 14 år gammel. Jeg går i 8. klasse på Skansevejens skole, hvor jeg også er elevrådsformand. Jeg sad i Ungebyrådet sidste år, og jeg har valgt at stille op igen. I Ungebyrådet vil jeg sørge for, at man som ung bliver hørt. Det er nemlig vigtigt, at der er unge, der tør sige deres mening, når politikerne skal træffe beslutninger om fremtiden.

Det er vigtigt for mig, at der er fokus på både det direkte og indirekte pres, der bliver lagt på unge, når de skal vælge uddannelse og i det hele taget i forhold til det perfekte liv. Unge oplever pres fra rigtig mange vinkler, blandt andet fra sociale medier og uddannelsessystemet.

Jeg var sidste år med til at forhindre besparelser på ungdomsskolen, og det vil jeg fortsætte med.
Alle mennesker skal passe på miljøet, og det er vigtigt, at børn lærer det, fra de er helt små. Derfor synes jeg, at det er et dårligt signal, at der ikke er bedre affaldssortering på skolerne. Det vil jeg være med til at lave om på.