Navn: Aya Kristine Svanholm Pedersen
Klasse: 9. klasse
Skole: Nr. Uttrup skole

Som kandidat i Aalborg Ungebyråd vil jeg bl.a. kæmpe for, at jeg gerne vil øge unges muligheder og medindflydelse i Aalborg.

Hej mit navn er Aya. Jeg har i mange år tænkt og håbet på, at jeg en dag ville være med til noget større og være med til at gøre en forskel for Aalborg, som jeg er opvokset i. Siden 5. klasse har jeg været en del af elevrådet på min skole, og her de sidste to år er jeg blevet valgt til at være elevrådsformand. Det er en stor ære at være elevrådsformand, og jeg er utrolig glad for den rolle, og der følger mange spændende men også udfordrende opgaver med til jobbet som formand.
I min tid som formand har jeg været med til at tage mange vigtige beslutninger som fx inventar og indretning af skolens læringsmiljøer, sund kost i skolens kantine og er nu i gang med at forme og indrette den nye skolegård på min skole.
En af de grunde til, at jeg gerne vil være med i Aalborg Ungebyråd e, at jeg vil gerne være med til at have indflydelse på beslutninger både de meget vigtige og de vigtige. Jeg er en meget pligtopfyldende pige, og jeg ved, hvad jeg vil, og hvad jeg snakker om. Hvad jeg vil kæmpe for som kandidat i Aalborg Ungebyråd er bl.a. at jeg gerne vil øge unges muligheder og medindflydelse i Aalborg.