Navn: Anna Elise Jensen
Klasse: 7. klasse
Skole: Vesterkærets skole

Jeg vil gerne arbejde for, at skolen er et trygt og godt sted for alle børn og unge. Der er mange, der kæmper med stress og angst i skolen, eller ikke er en del af fællesskabet. Det kan vi godt gøre bedre.

Jeg hedder Anna Elise Jensen og jeg er 13 år gammel. I min fritid spiller jeg fodbold i Aalborg Freja og går til billedkunst på Kulturskolen. Jeg stiller op i Ungebyrådet, fordi jeg gerne vil give udtryk for mine holdninger og få indflydelse på ungdomsmiljøet i Aalborg. Jeg synes, at Aalborg skal være et godt sted at være ung. Jeg vil have mit fokus på ligestilling mellem kønnene og racisme. Jeg synes, det er nogle rigtig vigtige emner at tale om. Her i Danmark har vi stadig ikke ligestilling mellem kønnene. Jeg går selv i en skole, hvor hyggeracisme og kvinde-nedladende ord bliver brugt på daglig basis.

Samtidig vil jeg gerne arbejde for, at skolen er et trygt og godt sted for alle børn og unge. Der er mange, der kæmper med stress og angst i skolen, eller ikke er en del af fællesskabet. Det kan vi godt gøre bedre. Jeg tror, at Ungebyrådet vil være et godt sted for mig, fordi jeg her kan få finpudset mine meninger og lære nye spændende folk fra min egen generation at kende.